P. Kováčik: Jen vy můžete změnit současný stav

17. 10. 2017

Jen vy můžete změnit současný stav

 

Volby se letos staly v mnoha případech demonstrací síly, podrazů a vulgarit. Sněmovna se mění v arénu nechutných ataků. Sliby létají kolem nás zrychleným tempem a většina z nich nebude nikdy dodržena. S tímto stylem vedení volební kampaně do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zásadně nesouhlasím. V té vřavě boje o lithium, mnozí nepostřehli, že společnost EMH upisuje akcie na burze a tím si obstarává peníze. Kupci jsou i miliardáři z naší republiky.

Nevěřte slibům těchto pánů, jde jim jen a jen o plnou vlastní kapsu. A my ostatní opět spláčeme na výsledkem. EMH je společnost, o níž není jasno, komu patří a je to třeba pečlivě vnímat. Včetně toho, kdo opět umožnil zašantročit bohatství naší země. Nezapomeňme však, že nejen lithium je dnešní problém. Máme tu kauzy vysokých politiků a jejich proklamace, kterými se snaží zastřít svojí vlastní vinu. Prázdná slova, která se nikdy nenaplní. Zůstanou jen volebními slogany s pachutí hořkosti. Věřme svému vlastnímu úsudku a zkušenostem, život se skládá z maličkostí, které nám mohou zpříjemnit, či znepříjemnit dny.  Běžné problémy je třeba řešit ihned, nic není důležitější, nežli spokojený život nás všech.

Program KSČM zahrnuje nezbytně nutné změny a je třeba využít šanci, jež volby skýtají. Bez vaší pomoci nelze prosadit potřebné úpravy často nelogických zákonů. Dovolte mi poděkovat za vaši důvěru i hlasy.

Autor: 
Pavel Kováčik, předseda poslaneckého klubu KSČM a vedoucí kandidát do Poslanecké sněmovny PČR Kraje Vysočina
Zdroj: 
Pavel Kováčik, předseda poslaneckého klubu KSČM a vedoucí kandidát do Poslanecké sněmovny PČR Kraje Vysočina